Szanowni Państwo!

Serdecznie zapraszamy do udziału w projekcie polegającym na promocji i udostępnianiu amatorskiej (niezawodowej) twórczości seniorów w Sieci (Internecie). Dla realizacji celu powstała strona internetowa, na której prezentujemy twórczość indywidualną i zespołową w kategoriach: plastyka, muzyka, scena oraz literatura.

DRODZY SŁUCHACZE EKONOMICZNEJ AKADEMII SENIORA

Mija już kolejny miesiąc od momentu, kiedy ostatni raz mogliśmy się spotkać i ze sobą przebywać. Teraz chociaż już ograniczenia są łagodzone w dalszym ciągu musimy kontaktować się tylko on-line. Wiem, że wszystkim nam jest trudno, ale wytrwajmy. Zdrowie jest najważniejsze.

W związku z zarządzeniem JM Rektora odwołuje się wszytkie zajęcia Ekonomicznej Akademii Seniora.
O wznowieniu zajęć poinformujemy.
ZARZĄDZENIE NR 31/2020 REKTORA UNIWERSYTETU SZCZECIŃSKIEGO z dnia 13 marca 2020 roku »
pdfPlan zajęć
Prezentacje z zajęć, które odbyły się na Prawniczo-Ekonomicznej Akademii Złotego Wieku w semestrze letnim 2018/2019 znajdują się na stronie: azw.usz.edu.pl/prezentacje.
Program spotkania Ekonomicznej Akademii Seniora 25.10.2018 - Aula stara:
Uczestniczą wszyscy członkowie UTW biorących udział w projekcie (ok 250 osób)
11.00-11.15 - Zdrowie jako element kompetencji dr hab. prof. US Wojciech Jarecki
11.15-12.00 - Szczepienia profilaktyczne i ich znaczenie dla osób starszych, dr n. med. Izabella Jarecka
12.00-12.30 - Przerwa
12.30-13.30 - Jak aktywnie żyć po 50-tce. Spotkanie z przedsiębiorcą.
13.30-14.15 - Koncert zespołu muzycznego
W dniu 8 lutego 2018 r. o godz. 10 w Auli Starej odbędzie się seminarium kończące projekt realizowany przez Ekonomiczną Akademię Seniora z Narodowym Bankiem Polskim w ramach programu edukacji ekonomicznej: "Bezpieczne finanse gospodarstw domowych seniorów".
pdfZaproszenie
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Nauk Ekonomicznych w ramach funkcjonującej Ekonomicznej Akademii Seniora zaprasza obecnych i potencjalnych Słuchaczy 60+ do udziału w realizowanym projekcie Senior on-line.

Bezpieczne finanse gospodarstw domowych seniorów - projekt realizowany z Narodowym Bankiem Polskim w ramach programu edukacji ekonomicznej.