Szanowni Państwo!

Serdecznie zapraszamy do udziału w projekcie polegającym na promocji i udostępnianiu amatorskiej (niezawodowej) twórczości seniorów w Sieci (Internecie). Dla realizacji celu powstała strona internetowa, na której prezentujemy twórczość indywidualną i zespołową w kategoriach: plastyka, muzyka, scena oraz literatura.

Prosimy uprzejmie o przekazanie informacji animatorom, instruktorom i liderom grup, pracującym na co dzień ze swoimi zespołami. Administratorzy strony służą wsparciem technicznym (przesyłanie dużych plików, obróbka nadesłanego materiału, redakcja treści).
Jeśli nie dysponujecie Państwo adekwatnym materiałem, będziemy wdzięczni za zamieszczenie informacji o projekcie na Państwa stronie (www, kanał YT, FB) w postaci dołączonej do wiadomości infografiki lub linka do strony projektu AIOWSZEM.PL.

Projekt ma charakter i zasięg ogólnopolski a udział w nim jest dobrowolny i nieodpłatny. Materiały zebrane do 31 sierpnia 2020 będą prezentowane w sieci do końca lutego 2021 roku. Regulamin zamieściliśmy TUTAJ a informację o polityce prywatności TU.

Rafał Kępiński
AIOWSZEM