W imieniu dr. hab. prof. US Joanny Wiśniewskiej i prof. dr. hab. Dariusza Rosatiego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na konferencję „Zarządzanie innowacjami w gospodarce”, która organizowana jest na Wydziale Nauk Ekonomicznych i Zarządzania Uniwersytetu Szczecińskiego w dniach 17-18 listopada 2016 r.

Celem konferencji jest stworzenie forum dla szerokiej i wieloaspektowej dyskusji na temat wyzwań, możliwości i problemów związanych z wykorzystaniem innowacji na rzecz sprostania wymogom współczesnej, dynamicznej i globalizującej się gospodarki.

Mamy nadzieję, że zaproponowana problematyka oraz sprawdzona formuła konferencji, oparta na integracji osiągnięć środowiska akademickiego i praktyki gospodarczej, będą okazją do wypracowania propozycji rozwiązań, które bezpośrednio przełożą się na działania w obszarze zastosowania praktycznego.

Zapraszamy Państwa szczególnie do udziału dnia 17 listopada (czwartek) w następujących wydarzeniach:

13.30-15.00 Debata I (Aula Nowa)
15.00-16.00 Przerwa obiadowa
16.00-17.00 Debata – dyskusja
18.00-19.30 Zwiedzanie Filharmonii im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, koncert.

Wszelkie  pytania  dotyczące  konferencji  kierować  można  na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..